Alles wat u doet met uw beleggingen en ook met de Cryptohopper bot is geheel uw eigen verantwoordelijkheid!

Als je je goed hebt geïnformeerd en toch nog vragen hebt, stel ze dan gerust in ons telegram kanaal. We geven je naar ons beste weten tips. Wat je ermee doet is jouw beslissing.


In dit opzicht vormen de informatie en suggesties hierin op geen enkele manier instructies voor actie of zelfs beleggingsadvies; “Crypto-Base.eu aanvaard geen enkele verantwoordelijkheid voor resultaten en gevolgen!

Registreer je bij Cryptohopper, hier vind u meer informatie.

Voeg daarna één van onze strategieën en templates toe, hier vind u onze uitleg pagina.

Op deze pagina vind u een documentatie van Cryptohopper zelf zeer gedetailleerd!

U kunt elke beurs voor de strategie kiezen.

Hier zijn een paar dingen om te overwegen bij het kiezen van een beurs:

  • Beschikbaarheid van signalen / strategieën voor de Cryptohopper
  • Handelsvolume
  • Aantal muntparen
  • Handelskosten

Voor het handelen met de Cryptohopper is het belangrijk dat er ook signalen/strategieën worden aangeboden voor de door jou geselecteerde beurs zodat de bot daar überhaupt kan handelen.
Zoals al uitgelegd met de basisvaluta, moeten uw gewenste munten worden weergegeven met overeenkomstige handelsvolumes en – vooral als u niet zoveel startkapitaal heeft of met zeer lage winstdrempels wilt werken (scalping) – moeten de handelskosten zo laag mogelijk.

Wij raden daarom Binance.com en Binance.us aan.

Wij bieden 2 verschillende bots aan, Profit grinder en Power Trader.


Profit Grinder:

Een trading hopper gebaseerd op swingtrades met lange wachttijden. Een langzame en gestage verdiener met weinig draw-down in een bearish of bullish markt. Doormiddel van Dca werken we de bags weg.

Power Trader:

Een trading hopper gebaseerd op hoog volume. Een snelle en agressieve verdiener, of de markt nu bearish of bullish is. Ook bij deze hopper werken we met DCA, zoals je in onze template kunt zien gebruiken we maar 0,6% per munt zodat je genoeg funds over hebt voor de bags.

DCA staat voor “dollar cost averaging” of “gemiddeld kosteneffect”. Het idee is om je eigen gemiddelde aankoopprijs voor een positie door gerichte vervolgaankopen na een prijsdaling massaal te verlagen en zo sneller terug in de winstzone te komen.

Hier vindt u DCA-calculators voor uw gehele hopperportfolio

Download hier

Meer informatie over Dca vind u hier

De keuze van de basisvaluta hangt van veel factoren af zoals:

  • de lange en korte termijn doelen
  • de projecten/munten waarin u wilt investeren.
  • Overweeg bij het kiezen van een basisvaluta hoeveel van de basisvaluta u in de loop van de tijd uit transacties kunt halen.
  • Het is het beste om een ​​basisvaluta te kiezen die ook een handelspaar heeft met uw gewenste munten en een liquide markt, zodat u zo vaak mogelijk succesvol kunt handelen.
  • Volgens deze criteria is USDT momenteel nog steeds de aanbevolen basisvaluta op Binance, gevolgd door BUSD. Alternatieven zoals USDC of zelfs EUR hebben beduidend minder handelsparen en/of lagere volumes.
Er is geen vast minimumbedrag. Je moet echter rekening houden met de kosten voor de bot en andere items, die eenmalig (een strategie kopen) of regelmatig (abonnementskosten voor de hopper zelf) worden gemaakt. Daarom denken we dat een minimumbedrag van $ 3000 zinvol is, zodat de bot zelfvoorzienend is en er bovendien winst wordt gemaakt.

Wij houden de selectie munten bij in onze template, zorg dus dat je automatische update aan hebt staan (onze templates zijn gratis).

Template of Power Trader Crypto-Base.eu [BTC]

Template of Power Trader Crypto-Base.eu [USDT]

Template of Profit Grinder Crypto-Base.eu [USDT]

Het belangrijkste van een automatische trading bot is dat je ook weer uit de bags (rode cijfers) kom, het is niet altijd bull market. Om uit de bags te komen gebruiken wij DCA, hiervoor heb je dus veel extra kapitaal nodig om de rode cijfers weg te werken.

We verdrievoudigen de totale positie op dat moment, dus kan je begrijpen dat je dan veel extra kapitaal gebruikt, dit willen we ook minimaal 2x per positie kunnen doen.

Controleer eerst de Cryptohopper-berichten om te zien of er fouten worden weergegeven. SCHAKEL “ALLEEN FOUT” UIT! Als dit niet het geval is, kan men ervan uitgaan dat de bot goed zal werken en “koopimpulsen” krijgt.

Mocht het niet lukken kun je contact met ons opnemen.

Ja, dat is in ieder geval niet de schuld van een bot. De prijs van een positie kan dalen en stijgen, zoals al bekend is uit aandelen. Als een groot deel of alle posities rood staan, is de markt vermoedelijk op brede basis naar beneden gecorrigeerd en staan ​​reeds geopende posities daarom in eerste instantie op papier verlies. Er is geen reden tot paniek, we gebruiken DCA zodat u zich er in geval van nood na verloop van tijd van kunt bevrijden. Maar af en toe moet er ook iets groen zijn. 🙂 Bij twijfel helpt het om eerst de hopper of in ieder geval de “Koop” functie uit te zetten en rustig een overzicht van de situatie te krijgen. De “Panic Button” doet precies wat hij heet: alles verkopen, ongeacht het verlies (!) en de hopper uitschakelen. Het is eigenlijk nooit nodig om dit te doen, dus wees geduldig en kalm! Bij twijfel neem contact met ons op.