Sander Van Middendorp (34) is sinds 2017 betrokken bij de digitale valuta markt. Zijn eerste Bitcoins heeft hij besteedt om Waves aan te schaffen, dit op advies vanuit zijn netwerk.

Vanuit daar begon zijn interesse in de crypto currencies. Hij heeft geïnvesteerd in diverse ICO’s en heeft verschillende Crypto trading bots uitgeprobeerd om te ervaren welke functies relevant zijn bij het gebruik van trading bots.

Op dit moment gebruikt hij vooral de Cryptohopper bot. In de bot kunnen verschillende strategieën aangemaakt worden waaronder  dollar cost averaging, trailing stop losses, scalping (korte trades met klein winst percentages) en nog verschillende functies.

Sander houdt van ondernemen, zo heeft hij een eigen app laten ontwikkelen genaamd de Receptenmaker app. Deze is inmiddels meer dan 250.000 keer gedownload en heeft een rating van 4,5 ster in de App Store.
Vol passie werkt hij aan projecten om deze zo goed mogelijk neer te zetten.

Voor Crypto-Base.eu heeft hij de website ontwikkeld en adviseert hij klanten bij het gebruik van de Cryptohopper bot. Het doel is om zoveel mogelijk klanten te begeleiden bij hun investering in deze prachtige markt. Dit kan begeleidt met ICONOMI of zelfstandig met de Cryptohopper bot.

www.Crypto-base.eu

Website

Laat een reactie achter